About

WHO WE ARE

Manufacturer of Pre-Mixed Coffee & Cosmetics Distributor

 Antara produk-produk keluaran GLE CENTRE ENTERPRISE

Setiap produk keluaran GLE CENTRE mempunyai khasiatnya yang tersendiri. Pelbagai produk yang di hasilkan antaranya adalah Kopi pracampuran ianya dalam bentuk serbuk dan dibungkuskan sama ada dalam kotak mahupun papan. 

Produk kecantikkan pula di keluarkan sama ada dalam bentuk minum mahupun sapu. Semestinya produk GLE CENTRE bebas dari segala bahan yang terlarang. 

Produk GLE CENTRE juga mengamalkan konsep organik semula jadi seperti mana kita tahu produk yang dihasilkan dari sumber organik semulajadi adalah produk yang sememangya tidak perlu lagi diragui kebesananya.

BACKGROUND OF THE COMPANY

Di sudut Pengarah Urusan GLE CENTRE ENTERPRISE

 

Gle Centre Enterprise ditubuhkan pada 16 Ogos 2009 yang beralamat di 156 c, batu 8 3⁄4, jalan Kuala Berang, Bukit Payong, 21400 Marang, Terengganu. Syarikat ini merupakan syarikat perkongsian yang terdiri daripada Mohd Zulkifli bin Harun, Nik Razizi bin Nik Abdullah, Mohd Khairil Anual bin Din Deraman. Pada 8 October 2012.

 

Dua daripada pemilik telah menarik diri dan syarikat ini menjadi pemilikan tunggal yang diterajui oleh Mohd Zulkifli bin Harun. Produk kopi pracampuran super jantan dikilangkan di Mitra Food Industri sekitar disember 2008 dan mula dipasarkan pada 1 januari 2009 dan sehingga kini Gle Centre Enterprise teguh dengan pelbagai produk yang menjadi pilihan ramai. Pada awal tahun 2019 Gle Centre Enterprise berjaya membuka sebuah dobi yang diberi nama SUPER LAUNDRY ! di Terengganu. Gle Centre Enterprise juga mengekalkan tradisi bagi terus melangkah kehadapan demi membangunkan produk yang lebih bermutu tinggi dari segi makanan mahupun perkhidmatan.